2013. január 14., hétfő





Ajánlom a figyelmedbe a Magyarországon még újnak számító SFI nevű céget !
SFI MG - (Strong Future International Marketing Group) Erős Nemzetközi Jövő Marketing csoport

Anyavállalata, Carson Services, Inc., jelenleg 26. éve működik székhelye SFI vállalati központja Lincoln, Nebraska



Az SFI Marketing Csoport 1998-ban alakult, egy termékkel indult az Egyesült Államokban. Ma már  több mint 58000 terméket (ruhák, ékszerek, elektronikai cikkek stb.) értékesít webáruházon keresztül, szerte a világban, több mint 200 országban, nagyon kedvezményes áron. A cég aukciós portállal is rendelkezik, tehát licitálni is lehet bizonyos termékekre.


Az SFI regisztrált tagjaként egy számítógéppel és internet-hozzáféréssel bekapcsolódhatsz a Nemzetközi e-Kereskedelem forradalmába. A csatlakozás egyszerű, ha nagykorú vagy, csak töltsd ki a regisztrációs adatlapot. A regisztráció ingyenes, vásárlásra nincs szükség.  Ingyenes tréningek, professzionális webiroda és marketing eszközök, valamint maximális segítség áll rendelkezésre az induláshoz.
Az SFI cégnél többféle reális jövedelemforrás és passzív jövedelem érhető el! A kifizetés havonta történik, Magyarországon Paypal számlára vagy Payoneer bankkártyára.
   Néhány példa, hogyan tudsz pénzt keresni az SFI affiliate programmal:
amikor vásárolnak a Te linkedről, abból Neked részesedés jár!
napi feladatokkal, kérdésekre történő válaszokkal lehet "VP" pontokat gyüjteni, melyet hónap végén értékelnek ki.  Minél több a VP pontod, annál nagyobb lesz a jövedelmed!
új tagok szponzorálásával (nem kötelező) is nagymértékben növelheted a jövedelmed.
Több ezer tag csatlakozik naponta, hogy hosszútávú, sikeres üzletet építsen fel és passzív jövedelmet szerezzen. Ehhez az SFI számos segítséget nyújt.
Ingyenes lehetőség, hogy felépítsd saját internetes üzletedet, melyhez minden támogatást megkapsz!

   Előnyök:

-nem kell hozzá előzetes ismeret,
-nem kell saját termék, hogy sikeres üzleted legyen,
-nem kell tagokat toborozni (de előnyt jelent),
-hatféle pénzkereseti lehetőség,
-akár másodállásban is elkezdhető,
-otthon, saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz,
-folyamatosan növekvő passzív jövedelem

Amire mindehhez szükséged van, a kitartás, némi szorgalom és heti 8-10 óra! Ez egy hosszú távú üzlet! 1-2 év után már 5-6 számjegyű keresetet is elérhetsz, dollárban! Mindez csak rajtad múlik!

    Próbáld ki magad!

Élj a lehetőséggel, regisztrálj MOST!


Amennyiben regisztráltál az SFI üzletbe, jó döntést hoztál! Itt sok üzletépítő funkciót és tréninget kapsz ingyenesen.

Első lépések:

Először is aktiváld a regisztrációdat az SFI-től kapott levélben levő linkre kattintással, azután lépj be a webirodádba: ezt az emailben kapott ID számoddal és jelszavad beirásával tudod megtenni.
Regisztráció után az első 30 napban, minden nap kapsz emailt a cégtől a pontos napi teendőkről, lényegében a webiroda áttekintéséért, kérdések megválaszolásáért kapsz VP pontokat. A legfontosabb, hogy az első 24 órában gyűjts be 1500 pontot! Ehhez csak követned kell a kapott instrukciókat. (szponzorod segít benne azonnal a regisztrációkor)
Összefoglalva: Ingyenes a csatlakozás, nincs kötelező termék vásárlás, befektetés nélkül tudsz elindítani egy folyamatos pénzforrást... 

Elérhetőségem: sfisiker@gmail.com


Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget, regisztrálj MOST!





Dear Potential Business Owner:

If you are like me, you've searched the Internet over and wasted lots of time and money with "get rich quick" businesses that turned out to be schemes. I've always wanted to start my own business that was LEGITIMATE and HONEST (and not a "pie in the sky" fairy tale). Well, I did it! I've officially started my own home business as an affiliate with SFI (Strong Future International). Here are some of the reasons why I decided to go with SFI:

* Their parent company has been around since 1985.
* It's free to get started.
* They're in over 190 countries worldwide.
* You can do everything from home on your computer.
* 24-hour support.
* Free training and free Website.
* They're growing rapidly and there's lots of money to be made.

There's nothing to lose and everything to gain here, including more time with your family and more money in your wallet. It's well worth looking at SFI and investing in your future with us. For more information, see www.sfi4.com/11878915/REAL



Az oldalon leírt információkat nem az SFI nevében és megbízásával tettem közzé. Az itt megjelent tartalom kizárólag csak infromációs jelleggel van fent az üzlet könnyebb megértése végett. Semmilyen garancia nincsen arra, hogy holnap is ez lesz. Mindenki felnőtt emberként hozta meg a saját döntését amikor csatlakozott az üzlethez. 


1 megjegyzés: